agroeli

Линијата Е-Вита е составена од огромен избор на макробиоткски производи како тестенини, крекери, џемови, млечни производи и колачи. Макробиотскиот режим е специфичен начин на исхрана кој многумина го сметаат за уметност и вештина на знаење. Доколку се придржувате до овој начин на исхрана тоа значи дека имате добро здравје, регенерација на телото и подобрување на спортските резултати.

АГРО ЕЛИ – Ем здраво, ем вкусно! Почитувани пријатели, Конзумирањето здрава храна станува секојдневна навика на сè поголем број луѓе. Тоа повеќе не е помодарство што го практикуваат само малкумина туку начин на живот за многумина. АГРО ЕЛИ е компанија која го урива митот дека здравата храна најчесто не е вкусна. Водени од мотото „Ем здраво, ем вкусно!“ голем дел од нашите производи ги правиме на традиционален начин и без употреба на адитиви, хемиски додатоци и шеќер. Затоа со гордост и задоволство пред нашите макарони, колачи и зимници го додаваме епитетот „домашни“. Мирисот и вкусот на нашата храна ќе ве врати во детството и ќе ги разбуди вашите спомени. Чувајте го телото здраво затоа што тоа е единственото место во кое ќе живеете! Добар апетит!

макробиотски тестенини

макробиотски колачи

макробиотски крекери

макробиотски џемови

макробиотски млечни производи