agroeli

E-Vita - колачи со бадеми

состав:

интегрално пченично брашно, бадем, пченични никулци, малтекс, јаболков сок, пченкарно масло, ванила, трагови на сода.

нутритивни вредности - 100gr:

  • енергетска вредност 407.17 Кcal
  • протеини (%) 9.4
  • масти (%) 10.1
  • јаглехидрати (%) 67