agroeli

E-Vita - колачи со бисквити

состав:

интегрално пченично брашно, пченкарно масло, јаболков сок, малтекс, пченични никулци, овесни снегулки, цимет, трагови на сода.

нутритивни вредности - 100gr:

  • енергетска вредност 407.24 Кcal
  • протеини (%) 9.28
  • масти (%) 10.16
  • јаглехидрати (%) 67