agroeli

E-Vita - стапчиња со хељда

состав:

брашно Т-850, хелдино и интегрално пченично брашно, пченкрано масло, морска сол, трагови на квасец и сусам.

нутритивни вредности - 100gr:

  • енергетска вредност 469.31 Кcal
  • протеини (%) 13.4
  • масти (%) 159
  • јаглехидрати (%) 65