agroeli

E-Vita - крекери со праз

состав:

брашно Т-850, интегрално 'ржано брашно, сусам, пченкарно масло, морска сол и сушен праз.

нутритивни вредности - 100gr:

  • енергетска вредност 525.3 Кcal
  • протеини (%) 11.3
  • масти (%) 27.7
  • јаглехидрати (%) 54