agroeli

E-Vita - крекери со морска сол

состав:

брашно Т-850, интегрално 'ржано брашно, сусам, пченкарно масло и морска сол.

нутритивни вредности - 100gr:

  • енергетска вредност 529.8 Кcal
  • протеини (%) 11.7
  • масти (%) 28
  • јаглехидрати (%) 54