agroeli

Evita - димено тофу сирење со сусам и бадем

состав:

Соја, маја-нигари, тамари соја сос, соја сос-шоју, екстракт од дим, интегрален сусам и бадем.

нутритивни вредности - 100gr:

  • енергетска вредност 155.2 Кcal
  • протеини (%) 14.7
  • масти (%) 11
  • јаглехидрати (%) 4