agroeli

Evita - димено тофу сирење со ленено семе и кромид

состав:

Соја, маја-нигари, тамари соја сос, соја сос-шоју, екстракт од дим, ленено семе и сушен кромид.

нутритивни вредности - 100gr:

  • енергетска вредност 155.2 Кcal
  • протеини (%) 10.6
  • масти (%) 2
  • јаглехидрати (%) 4