agroeli

Evita - димено тофу сирење солено

состав:

Соја, маја-нигари, тамари соја сос, соја сос-шоју, екстракт од дим.

нутритивни вредности - 100gr:

  • енергетска вредност 155.2 Кcal
  • протеини (%) 13.6
  • масти (%) 10.48
  • јаглехидрати (%) 1