agroeli

Eli - лутеница

состав:

црвени пиперки, домат, вински оцет, сол, феферонки, масло сончогледово.

нутритивни вредности - 100gr:

  • енергетска вредност 149.9 Кcal
  • протеини (%) 3.2
  • масти (%) 10.08
  • јаглехидрати (%) 10.500
  • вк киселина како оцетна (mg/kg(l)) 0.750
  • готварска сол (%) 1.460