agroeli

Eli - пинџур

состав:

пиперки црвени, масло сончогледово, вински оцет, сол.

нутритивни вредности - 100gr:

  • енергетска вредност 94.94 Кcal
  • протеини (%) 3.15
  • масти (%) 22.5
  • јаглехидрати (%) 14.9
  • вк киселина како оцетна (mg/kg(l)) 0.750
  • готварска сол (%) 1.170